ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

MAKE-UP ARTIST

-Beauty Make-up (for any occasion)

-Bridal Make-up

-Photography/ TV Make-up

Σαν επαγγελματίας make-up artist χρησιμοποιώ όλες τις τεχνικές και γνώσεις που έχω μάθει μέχρι σήμερα για να δημιουργήσω το καλύτερο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Δίνω έμφαση στην λεπτομέρεια και στην ανάδειξη των ωραίων χαρακτηριστικών του προσώπου και σκοπός μου είναι να φύγει ευχαριστημένη η πελάτισσα.

Ακολουθώ όλους του κανόνες υγιεινής για σωστή πρακτική του μακιγιάζ και για να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώ επαγγελματικά και άριστης ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ.

LASH LIFT & TINT

lash lift

LASH LIFT & TINT

To lash lift έχει ως αποτέλεσμα την ανύψωση των φυσικών βλεφαρίδων, ΧΩΡΙΣ την προσθηκη extensions, κάνοντας έντονη την καμπυλότητα τους και αναβαθμίζοντας το βλέμμα!

Tο αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ φυσικό και διαρκεί 6-8 εβδομάδες (ανάλογα με τον κύκλο ζωής της τρίχας)

Γίνεται βαφή (tint) των βλεφαρίδων δίνοντας το εφέ της μάσκαρας, τοποθετούνται προϊόντα για φροντίδα των βλεφαρίδων με βιταμίνες για ενυδάτωση, δεν καταστρέφει τις βλεφαρίδες και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους βλεφαρίδων. Επιτρέπεται η χρήση μάσκαρας και δε χρειάζεται συντήρηση. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία που διαρκεί περίπου 1 ώρα και γίνεται αποκλειστικά με τα επαγγελματικά προϊόντα Elleebana, τα οποία είναι cruelty free, paraben free, formaldehyde free, latex free.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more