ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

L.A. Girl cosmetics

SHOW OFF YOUR LOOK

Το γνωστό αμερικάνικο brand, L.A. GIRL COSMETICS, είναι δημοφιλές στην Αμερική και σε πολλές χώρες του εξωτερικού για πάνω από 25 χρόνια.  Προσφέρει προϊόντα μακιγιάζ υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές που δημιουργούν καταπληκτικό αποτέλεσμα και διάρκεια στο μακιγιάζ. Διατίθενται σε φυσικά καταστήματα αλλά και σε πολλά γνωστά διαδικτυακά καταστήματα καλλυντικών (online shops) του εξωτερικού.

Πρόκειται για επαγγελματικά προϊόντα που είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση αλλά και για τους επαγγελματίες στον χώρο του μακιγιάζ.

Όλα τα προϊόντα και πινέλα μακιγιάζ είναι Cruelty-free.

m
Kiss Me
la girl foundation

αντιπροσωποι της la girl cosmetics στην κυπρο

Προσφέρουν αρκετές επιλογές σε προϊόντα για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη και διάφορους χρωματισμούς για όλες τις προτιμήσεις και δημιουργικότητα στο μακιγιάζ καθώς και μοναδικά πινέλα (που έχουν κατασκευαστεί από ειδικούς) για σωστή εφαρμογή όλων των προϊόντων.

Tα L.A. Girl είναι πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Τροφίμων, Φαρμάκων και Καλλυντικών της Αμερικής (U.S. FDA) , που πληρoί τα υψηλότερα πρότυπα.

Μπορείτε να βρείτε τα L.A. GIRL COSMETICS στο So Chic Make-up Studio και στο E-Shop μας για online αγορές, αφού λειτουργούμε ως διανομείς τους στην Κύπρο.

Play Video

“THE BEST COLOR IN THE WHOLE WIDE WORLD IS THE ONE THAT LOOKS BEST ON YOU”

-Coco Chanel

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more