ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

"wake up and make up."

Ονομάζομαι Αγγέλω Αντωνιάδου. Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και εργαζόμουν σε μεγάλο τραπεζικό οργανισμό της χώρας μας μέχρι το 2016, που αποφάσισα να αποχωρήσω για να αφοσιωθώ στην φροντίδα των παιδιών και της οικογένειας μου.

Μετά από 2 χρόνια περίπου, αποφάσισα να κάνω αυτό που πάντα μου άρεσε. Να ασχοληθώ με το επαγγελματικό μακιγιάζ. Ξεκίνησα να παρακολουθώ κάποια μαθήματα μακιγιάζ στη Λεμεσό, όπου διαμένω , για να μάθω βασικές αρχές και τεχνικές του επαγγελματικού μακιγιάζ.

Το 2019 φοίτησα στην σχολή της Βαρβάρας Νικολακάκη στην Λεμεσό “The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki”, αποκτώντας το δίπλωμα της συγκεκριμένης σχολής καθώς και το δίπλωμα της Atelier International DeMaquillage Paris, μιας από τις 5 μεγαλύτερες σχολές make-up στην Ευρώπη.

Κατά τη φοίτησή μου συμμετείχα ως make-up artist σε fashion shows και επαγγελματικές φωτογραφίσεις, όπου ασχολήθηκα με διάφορα θέματα και είδη μακιγιάζ, προσφέροντας μου γνώσεις και εμπειρίες.

Από τότε διατηρώ το δικό μου Στούντιο επαγγελματικού μακιγιάζ και παρακολουθώ διάφορα σεμινάρια (masterclasses), διαδικτυακά και με φυσική παρουσία, για να βελτιώνω τις διάφορες τεχνικές και να ενημερώνομαι για τις νέες τάσεις της μόδας, ώστε να εξελίσσομαι και να μπορώ να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις σας.

Angelo Antoniadou
Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more