ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

Συμβουλες για σταθερο μακιγιαζ αν εχετε λιπαρη επιδερμιδα

Η λιπαρή επιδερμίδα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά την περιποίηση της αλλά και τον τρόπο δημιουργίας του μακιγιάζ και αποτελεί ένα δύσκολο καμβά πάνω στον οποίο θα εφαρμοστούν τα προϊόντα του μακιγιάζ. Λόγω της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος, δημιουργείται λιπαρότητα στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα το πρόσωπο να γυαλίζει και αν δεν εφαρμοστούν τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ τότε το τελικό αποτέλεσμα δεν θα διατηρηθεί για πολλές ώρες. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται προϊόντα κατά την λιπαρότητας για την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και προϊόντα μακιγιάζ που ελέγχουν την λιπαρότητα.

Σας δίνουμε πιο κάτω τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε ένα μακιγιάζ με διάρκεια και ματ αποτέλεσμα.

1) Καθαρισμός επιδερμίδας και ενυδατική κρέμα

Πριν την εφαρμογή των προϊόντων του μακιγιάζ είναι απαραίτητη η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας ώστε να διατηρηθούν όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που θα τοποθετηθούν στην συνέχεια. Πρώτο και απαραίτητο βήμα είναι ο καθαρισμός του προσώπου με σαπούνι και λοσιόν που να έχουν κύριο χαρακτηριστικό την μείωση της λιπαρότητας και της έκκρισης σμήγματος.

Επόμενο βήμα είναι η εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας, γιατί ακόμη και οι λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδάτωση. Η επιλογή της κρέμας πρέπει να γίνει προσεκτικά για να μην επιβαρύνει το πρόβλημα της λιπαρότητας και είναι καλύτερα να προτιμήσετε κρέμα ελαφριάς υφής με βάση το νερό  και σίγουρα oil-free.

 

2) Τοποθέτηση Primer

 H εφαρμογή του σωστού Primer επιβάλλεται για όλες τις επιδερμίδες και ειδικά για τις λιπαρές. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα primer που θα ελέγξει την λιπαρότητα της επιδερμίδας, θα καμουφλάρει τους ανοικτούς πόρους, θα δημιουργήσει ματ αποτέλεσμα και θα κρατήσει σταθερά όλα τα προϊόντα μακιγιάζ. Εφαρμόζετε πριν το Foundation και περιμένετε λίγο να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.

προτεινομενα προϊοντα

3) Εφαρμογή του κατάλληλου Foundation

Η επιλογή του σωστού Foundation παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τη λιπαρή επιδερμίδα. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα Foundation κατάλληλο για λιπαρή επιδερμίδα είναι τα πιο κάτω:

– υγρή, ελαφριά υφή και λεπτόρρευστο

– να δημιουργεί ματ αποτέλεσμα με διάρκεια

-να ελέγχει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας

-καλυπτικό για να μη χρειάζεται πολλές στρώσεις και πολλή ποσότητα για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα

 

Η πρόταση μας:

L.AGIRL PRO MATTE FOUNDATION που είναι κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες επειδή δημιουργεί ματ αποτέλεσμα για πολλές ώρες, μειώνει την όψη των πόρων και δημιουργεί μια όμορφη επιφάνεια της επιδερμίδας. Είναι Paraben free και περιλαμβάνει βιταμίνες που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας. Μπορείτε να δείτε όλες τις αποχρώσεις στο E-Shop μας και να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση για την δική σας επιδερμίδα.

προτεινομενα προϊοντα

4) Τοποθέτηση πούδρας για ματ αποτέλεσμα

Απαραίτητο στοιχείο του μακιγιάζ για τις λιπαρές επιδερμίδες είναι η τοποθέτηση πούδρας πάνω από το Foundation και το Concealer για να το σταθεροποιήσει και να αποτρέψει την γυαλάδα της επιδερμίδας. Μια ουδέτερη διάφανη πούδρα που ελέγχει και μειώνει την λιπαρότητα είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και πούδρα με λίγο χρώμα, χωρίς όμως να το παρακάνετε με την ποσότητα για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα.

Οι προτάσεις μας :

– L.A. GIRL SETTING POWDER (Translucent) που είναι άχρωμη πούδρα σε μορφή σκόνης και δεν αλλάζει το χρώμα του Foundation ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ματ αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια. Επίσης, μειώνει την όψη των πόρων και λειαίνει τις λεπτές γραμμές ρυτίδων.

– L.A. GIRL MATTE POWDER  η οποία είναι compact powder με λίγο χρώμα που ελέγχει την λιπαρότητα, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και εξαλείφει την ανομοιομορφία ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιεί άψογα το μακιγιάζ προσφέροντας ματ αποτέλεσμα.

– L.A. GIRL INSTANT FINISH BLURRING LOOSE POWDER  η οποία είναι σε μορφή σκόνης με λίγο χρώμα που απορροφά την λιπαρότητα της επιδερμίδας και δημιουργεί ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Περιέχει βιταμίνες που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας και μειώνουν την όψη των πόρων. Είναι Paraben Free και Talc Free.

 

Γενικά, ότι προϊόντα εφαρμοστούν μετά το Foundation, όπως π.χ. το ρουζ, το bronzer ή τα προϊόντα για contouring,  πρέπει να δημιουργούν ματ αποτέλεσμα και να μην είναι σε υγρή μορφή.

Στις πιο πάνω κατηγορίες με προϊόντα που προσφέρουν ματ αποτέλεσμα είναι τα L.AGIRL JUST BLUSHING ,  L.AGIRL MATTE POWDERBRONZER ,  L.AGIRL CONTOUR POWDER.

 

προτεινομενα προϊοντα

5) Ψεκασμός σε όλο το πρόσωπο με σταθεροποιητικό σπρέϋ

Σαν τελευταίο βήμα ψεκάστε το πρόσωπο σας με ένα σταθεροποιητικό σπρέϋ που δημιουργεί ματ αποτέλεσμα και θα δείτε ότι το μακιγιάζ σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Η πρόταση μας:

L.A. GIRL SETTING SPRAY που δημιουργεί ματ αποτέλεσμα, στεγνώνει αμέσως και είναι Paraben Free και Fragrance Free.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more