ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

Πως καθαριζουμε σωστα τα πινελα του μακιγιαζ 

Τα πινέλα είναι τα πιο σημαντικά εργαλεία για τη δημιουργία του τέλειου και με τη μέγιστη διάρκεια μακιγιάζ και ευτυχώς για εσάς δε χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να τα βρείτε!

Δεν αρκεί, όμως, η σωστή επιλογή των πινέλων για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ.  Η φροντίδα τους είναι εξίσου σημαντική για να τα διατηρήσετε σε άψογη κατάσταση απολαμβάνοντας τα οφέλη τους για πολυ καιρό.

Άλλωστε, μόνο ένα καθαρό και καλά συντηρημένο πινέλο μπορεί να κάνει εύκολη ανάμειξη των προϊόντων και σωστή εφαρμογή.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δώστε στα πινέλα σας παράταση ζωής!

Αν χρησιμοποιείτε τα πινέλα για προσωπική χρήση θα πρέπει να τα πλένετε κάθε 1-2 εβδομάδες. Αν είστε επαγγελματίας Make-up artist συνίσταται το πλύσιμο μετά από κάθε επαγγελματική χρήση.

1. Προτιμήστε σαμπουάν μαλλιών ή βρεφικό σαμπουάν ή το καθαριστικό του προσώπου σας. Μια σταγόνα είναι αρκετή. Καθαρίστε κάνοντας απαλό μασάζ στην άκρη.

2. Το νερό θα πρέπει να είναι απαραίτητα χλιαρό γιατί το ζεστό μπορεί να προκαλέσει απώλεια τριχών.

3. Ξεπλύνετε καλά, στραγγίστε το πολύ νερό με μια καθαρή πετσέτα και αφήστε να στεγνώσουν με τις τρίχες να κρέμονται στον αέρα, στην άκρη ενός πάγκου για παράδειγμα. Όταν στεγνώσουν θα δείτε ότι έχουν το σωστό σχήμα.

4. Μην αφήνετε ποτέ τα πινέλα σας να στεγνώνουν επάνω σε πετσέτα γιατί οι τρίχες μπορεί να μουχλιάσουν.

Μην παραλείπετε να τα ψεκάζετε τακτικά με ένα αντιβακτηριακό σπρέυ.

** Έρευνα που διεξήγαγε το Tabriz University of Medical Sciences το 2016 σε σαλόνια ομορφιάς έδειξε ότι ένα μεγάλο ποσοστό βακτηρίων και μυκήτων βρίσκεται στα πινέλα μακιγιάζ. Επομένως, είναι σημαντικό να ξέρετε πώς να τα καθαρίζετε, πόσο συχνά να το κάνετε, αλλά και πότε είναι ώρα να τα πετάξετε!

Επισκεφθείτε το e-shop μας και αποκτήστε επαγγελματικά και ποιοτικά πινέλα για κάθε σημείο του προσώπου στις καλύτερες τιμές!

προτεινομενα προϊοντα

No posts were found for provided query parameters.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more