ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

Κραγιον και συμβουλες για ομορφα χειλη!

Το κραγιόν είναι ένα απαραίτητο προϊόν σε όλα τα γυναικεία νεσεσέρ αφού ολοκληρώνει το μακιγιάζ και αναδεικνύει τα χείλη, ένα χαρακτηριστικό του προσώπου που τραβάει τα βλέμματα!

Η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει τα χρώματα κραγιόν που της ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών της ενώ σημαντικό παράγοντα παίζει και ο όγκος των χειλιών. Στις κοπέλες με σαρκώδη χείλη προτείνονται αποχρώσεις με λιγότερη ένταση αφού τα σκούρα χρώματα μειώνουν τον όγκο ενώ στις κοπέλες με λεπτά χείλη συστήνεται να χρησιμοποιούν έντονα χρώματα και να εφαρμόζουν λίγο gloss στην μέση των χειλιών δίνοντας τους με αυτό το τρικ ένταση και όγκο.

 

“lipstick can’t solve all problems, but it’s a pretty great start”

Το κόκκινο κραγιόν είναι το πιο διαχρονικό και κλασσικό χρώμα που δεν λείπει ποτέ από τις τάσεις του μακιγιάζ. Τονώνει την αυτοπεποίθηση και ολοκληρώνει το look προσδίδοντας κομψότητα. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις ώστε να επιλέξει η κάθε μια την κατάλληλη  απόχρωση ανάλογα με τον τόνο του δέρματος της. Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν τα έντονα και φωτεινά κόκκινα χρώματα ενώ στις πιο σκούρες επιδερμίδες ταιριάζουν τα βαθιά πλούσια κόκκινα χρώματα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με την ανάλογη ένταση, συνδυάζοντας το πάντα με ένα απαλό μακιγιάζ στα μάτια. Σε συνδυασμό με μαύρη μάσκαρα, φυσικό μακιγιάζ και ελάχιστο ρουζ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρωϊνό κομψό μακιγιάζ.

Το μυστικό για την σωστή εφαρμογή του, είναι να συνδυαστεί με το κατάλληλο μολύβι χειλιών για να οριοθετήσει την περιοχή και ακολούθως χρωματίζοντας ελαφρώς τα χείλη, πριν την τοποθέτηση του κραγιόν, για να δώσει διάρκεια στο αποτέλεσμα. 

 

Το 1ο βήμα που πρέπει να κάνετε, είναι η απολέπιση τους μια φορά την εβδομάδα, απομακρύνοντας με αυτόν τον τρόπο το νεκρό δέρμα από την επιφάνεια τους. Τοποθετείστε το lip scrub στα χείλη, τρίψτε το απαλά στην επιφάνεια τους για μερικά λεπτά και αφαιρέστε με χλιαρό νερό. Ακολούθως ενυδατώστε τα χείλη και το περίγραμμα τους με κάποιο ενυδατικό προϊόν που είναι κατάλληλο για την συγκεκριμένη περιοχή.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετείτε Lip Primer πριν την εφαρμογή του κραγιόν για να διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα και για να προσφέρει διάρκεια στο χρώμα. 

Προτεινόμενα προϊόντα:

προτεινομενα προιοντα

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more