ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΚΙΑΣ

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Ένα όμορφο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, φτιάχνει τη διάθεση μιας γυναίκας και βελτιώνει την αυτοπεποίθηση της. Σκοπός του είναι να σε κάνει να δείχνεις όμορφη και λαμπερή, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα και χρώματα που ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου.

Τα μάτια αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό του προσώπου και είναι σημαντικό να τονίζονται και να μακιγιάρονται σωστά. Το κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικά μάτια και το μακιγιάζ πρέπει γίνεται ανάλογα με το σχήμα τους, την ηλικία ή κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως π.χ. τις λεπτές ρυτίδες που φαίνονται στο κινητό βλέφαρο. Αν υπάρχουν πολλές γραμμούλες στην επιδερμίδα του πάνω βλεφάρου αποφεύγουμε τις shimmery σκιές που τις τονίζουν και προτιμούμε τις ματ.

Είναι πλεονέκτημα να γνωρίζετε ποια χρώματα σκιών και μολυβιών είναι κατάλληλα για να τονίσουν και να αναδείξουν τα μάτια σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αγοράσετε τα σωστά προϊόντα και θα σας διευκολύνει στο μακιγιάζ σας.

Διαβάστε πιο κάτω τα καλύτερα χρώματα σκιών που ταιριάζουν με το κάθε χρώμα ματιών, για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις!

ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ

Σας ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα σκιών, αλλά τα αναδεικνύουν καλύτερα το σκούρο πράσινο και οι μώβ αποχρώσεις. Για κομψό αποτέλεσμα επιλέξετε καφέ, χρυσές αποχρώσεις και χάλκινο, σε ματ ή ιριδίζουσα υφή.

ΜΕΛΙ ΜΑΤΙΑ

Βρίσκονται ανάμεσα στο καφέ και το πράσινο, γι’ αυτό αναδείξετε τα με σκιές χάλκινου και χρυσού χρώματος. Επίσης, για ζεστό βλέμμα χρησιμοποιήστε καφέ σκιές, ενώ για εντυπωσιακό βλέμμα επιλέξτε καφέ σκιά με κόκκινο υποτόνο.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ

Τα γήινα χρώματα σκιών σε καφέ και μπρονζέ αποχρώσεις αναδεικνύουν μοναδικά αυτό το χρώμα ματιών.

Για λαμπερό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε χρυσή σκιά, ενώ για εντυπωσιακό αποτέλεσμα εφαρμόστε σκιά σε μωβ απόχρωση. Στον χρωματικό κύκλο, το πράσινο χρώμα είναι απέναντι από το μωβ, γι΄αυτό και κάνει τέλεια αντίθεση με το συγκεκριμένο χρώμα ματιών. Σε μολύβια ματιών, προτιμήστε μαύρο ή γκρίζο χρώμα για έντονο αποτέλεσμα, ενώ αν προτιμάτε πιο ελαφρύ αποτέλεσμα προτιμήστε καφέ απόχρωση.

ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ

Προτιμήστε σκιές σε χρυσό, χάλκινο χρώμα ή πορτοκαλί αποχρώσεις που τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Για ένα γλυκό και συμπαθητικό αποτέλεσμα, επιλέξετε σκιά σε απαλό ροζ χρώμα, ενώ για τέλειο και εκρηκτικό συνδυασμό επέλεξε το μωβ χρώμα.

Για πιο κλασικό αποτέλεσμα επιλέξετε καφέ ή μπρονζέ σκιές.

Αποφύγετε τις μπλε αποχρώσεις γιατί θα εξουδετερώσει το χρώμα των ματιών σας.

ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ

Eίστε από τις τυχερές γιατί σας ταιριάζουν τα περισσότερα χρώματα. Για ένα chic βραδινό look επιλέξετε shimmery γκρι ή ασημί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Για εντυπωσιακό βλέμμα τολμήστε μπλέ ή πράσινο smokey eye look, ενώ για καθημερινό look επιλέξετε ροζ, καφέ ή bronze σκιές σε ματ ή ιριδίζουσα υφή.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more