ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΣΑΣ

Βασικό εργαλείο ενός καλού μακιγιάζ είναι τα πινέλα.

Είτε είστε επαγγελματίας, είτε είστε από τις γυναίκες που αγαπούν το μακιγιάζ και το έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους, γνωρίζετε ότι για να πετύχετε ένα καλό μακιγιάζ είναι απαραίτητα τα πινέλα και ότι το κάθε ένα έχει τη δική του χρήση.

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη πινέλων στην αγορά αλλά για το καθημερινό σας μακιγιάζ δε χρειάζεται να μπερδεύεστε για το ποια είναι τα κατάλληλα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα σωστό και ωραίο μακιγιάζ. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα βασικά που χρειάζεστε και σιγά σιγά να τα συμπληρώνετε. Επιλέξετε πινέλα με συνθετική τρίχα πολύ καλής ποιότητας, που είναι πιο οικονομικά, ανθεκτικά και δημιουργούν εξίσου καλό αποτέλεσμα με τα πινέλα φυσικής τρίχας.

Διαβάστε πιο κάτω τα βασικά πινέλα που χρειάζεστε για το νεσεσέρ σας, είτε είστε αρχάρια, είτε είστε πιο εξοικειωμένη με το μακιγιάζ.

ΠΙΝΕΛΟ FOUNDATION / BEAUTY BLENDER(SPONGE)

Απαραίτητο για τη σωστή εφαρμογή του foundation, ενώ παράλληλα αποφεύγετε την σπατάλη του προϊόντος. Με απλές και γρήγορες κινήσεις απλώνετε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και με πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απ’ ότι με τα χέρια.

Αφού απλώσετε το foundation σε όλο το πρόσωπο ταμπονάρετε απαλά με αυτό όλο το πρόσωπο ή εναλλακτικά  ψεκάστε το beauty blender με setting spray και ταμπονάρετε ελαφριά το προϊόν σε όλο το πρόσωπο για να γίνει ένα με την επιδερμίδα και να φαίνεται φυσικό και αψεγάδιαστο το αποτέλεσμα.

ΠΙΝΕΛΟ CONCEALER

Επίπεδο πινέλο για να απλώσετε εύκολα και με ακρίβεια το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια και στις εσωτερικές γωνίες. Το πυκνό τρίχωμα βοηθά να καλύψετε αποτελεσματικά διχρωμίες, μαύρους κύκλους και ατέλειες. Αφού απλώσετε σωστά και ομοιόμορφα, ταμπονάρετε ελαφριά με τα δάκτυλα για να ενωθεί καλύτερα με την επιδερμίδα.

ΠΙΝΕΛΟ ΠΟΥΔΡΑΣ

Μεγάλο πινέλο με φουντωτές και απαλές τρίχες που βοηθούν στη σωστή και ομοιόμορφη εφαρμογή της πούδρας. Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που δε βαραίνει την επιδερμίδα. Με την πούδρα θα σταθεροποιήσετε το foundation και θα δώσετε ματ αποτέλεσμα.

Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την εφαρμογή πούδρας (αντί για το σφουγγαράκι της συσκευασίας) πάνω από το concealer για ελαφρύ ματ αποτέλεσμα και να αποφύγετε τονισμό των γραμμών έκφρασης ή απαλών ρυτίδων.

Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε σκιές που έχουν πέσει κάτω από το μάτι, χωρίς να μουτζουρώσετε την περιοχή.

ΠΙΝΕΛΟ ρουζ

Μέτριου μεγέθους πινέλο με πυκνές τρίχες και απαλή υφή. Με το στρογγυλό του σχήμα κάνει εύκολη και ακριβή την εφαρμογή του ρουζ στα μάγουλα, δίνοντας χρώμα υγείας στο πρόσωπο. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα προϊόντος (σε σκόνη) και εφαρμόστε με απαλές κινήσεις για να ενωθεί με το υπόλοιπο μακιγιάζ, χωρίς έντονες γραμμές. Προσθέστε ποσότητα για να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αλλά όχι πολύ έντονο αποτέλεσμα.

ΠΙΝΕΛΟ ρουζ

Υπάρχουν πολλά είδη πινέλων για τις σκιές, αλλά για τα βασικά χρειάζεστε τα 2 πιο κάτω.

Πινέλο για εφαρμογή σκιάς

Χρειάζεστε ένα πινέλο για να απλώσετε τις ματ ή λαμπερές (shimmer) σκιές στο κινητό βλέφαρο. Το μικρό μέγεθος και σχήμα του, αλλά και το πυκνό τρίχωμα βοηθά στην εύκολη και ομοιόμορφη τοποθέτηση της σκιάς στο πάνω βλέφαρο. Μπορείτε να το βρέξετε με setting spray πριν την εφαρμογή των σκιών με λάμψη για πιο έντονο αποτέλεσμα. Συστήνεται να έχετε δυο πινέλα σκιών: ένα για τις ανοικτόχρωμες σκιές και ένα για τις σκουρόχρωμες. Με τις πιο σκούρες σκιές δημιουργήστε γωνία για βάθος στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Πινέλο για ανάμειξη σκιών (blending brush)

Είναι φουντωτό, με πυκνό τρίχωμα και είναι απαραίτητο για σωστή ανάμειξη και ελαφρύ σβήσιμο των σκιών, απαλύνοντας τις έντονες γραμμές στην ένωση τους. Χρησιμοποιήστε το με απαλές κινήσεις, για να εφαρμόσετε μια ανοικτόχρωμη σκιά κάτω από το φρύδι ώστε να σβήσετε τη γραμμή της τελευταίας σκιάς, πετυχαίνοντας φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω όλα τα L.A. GIRL πινέλα, που είναι φτιαγμένα από ειδικούς στη δημιουργία πινέλων και με συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

JOIN OUR BEAUTY CLUB

Subscribe

We'll keep you up to date on special offers, new products & more